Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το σαράκι φαγώθηκε με τους Γερμανούς Βιομήχανους!!!

Νάτοοοοο!
Τι λέγαμε?  Που πήγε στους Γερμανούς Βιομήχανους και τους κατέπληξε ο Πρωθυπουργός (δεν τον λέω  Γιωργάκη, δεν τον λέω Γιωργάκη) !!!

Μετά που έμειναν καταπληκτικοι, οι Βιομήχανοι, φωνάζει το σαράκι, και μασάει μαστιχα Χίου κλάτς κλούτς σαν κατσίκα, μπάααααμ μας ήρθε και η ξανάστροφη!  Θα μειώσετε τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, μας λένε.... Παίρνετε πολλά τι ειναι αυτά... τριακόσια ευρουδάκια και ευχαριστημένοι να είστε; ζαγάρια,  γραικοί!  Βρέ τζάνεμ τι λές? Έ, ναι! Πώς νάρθει ο φτωχός αγωνιστής Γερμανός Βιομήχανος να επενδύσει να φάτε ψωμάκι να αναστηλωθει και η εξαθλιωμένη οικονομία σας εξαθλιωμένα ανδράποδα!   Μπορει να πληρώνει 700 ολόκληρα ευρω για αυτή τη γενιά τω ν επτακοσίων που ζει πλουσιοπάροχα και δεν θέλει να χάσει τα προνόμιά της????
Αυτά; λέει το σαράκι και δεν ντρέπεται να κατηγορεί τον πρωθυπουργό μας οτι μας πούλησε σκλάβουςε στα παζάρια της Ανατολής εεεεε, της Γερμανικής υπεροχής συγγνωμην λάθος!!!
Βέβαια το σαρακούλι άκουσε και τον άλλον Γερμανοτραφή πρώην πρωθυπουργο που μας είπε τα σκολιανά μας οτι δηλαδή αν δεν τρέξουμε σπρίντ, Κεντέρης, θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή και τότε η ισοτιμία θα είναι του τρομου: ένα προς 600 σου λέει...Και τι βγαίνει ο ένας πάνω στο αλλον? μου λέει. Τι θέλουν να μας πουν?  Καλά... Ντομάτες στο μπαλκόνι θα βάλω... Αλλοιώς δεν βγαινει ο χειμώνας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου