Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Από την Ακαδημίας Στην Πλατεία Συντάγματος...

Κι ενώ όλα τά 'χαμε κι η Μαριορή μας έλειπε, φτάνει κι ώρα να συγκροτηθεί σε σώμα το καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ!!!!  Φτάνει κάθε τόσο αυτή η ώρα στο παραπέντε βρίσκεται η περιβόητος συγκρότηση εδώ και μια βδομάδα κι όλο μένει από λάστιχο.  Το σαράκι, στα κεραμίδια!!! Ωρύεται από το πρωί.
"Άντε να δούμε τι θα κάνετε" ουρλιάζει στο αυτί της σπιτονοικοκυράς του που είναι δημοσιογράφος... Θα βγάλετε σήμερα στις 12 επιτέλους Προεδρείο?   Διότι το πράγμα επείγει ....Τι τις κάνατε τις εκλογές, μετά Βαΐων και κλάδων αν δεν μπορείτε να συγκροτήσετε Προεδρείο?
-Τι σε νοιάζει εσένα σράκι?
-Με νοιάζει γιατί εδώ καράβια πνίγονται και πρέπει να 'ναι παρόντες οι δημοσιογράφοι.  Για να βλέπουν και να ακούνε και να γράφουν! Κυρίως να γράφουν.   Οι εργοδότες σας έχουν κηρύξει τον πόλεμο στη δημοσιογραφία (καλά καιρό έχει γίνει αυτό αλλά εσείς που να πάρετε χαμπάρι) κατά πως ακριβώς λειτουργούν ληστρικά προς την κοινωνία μέσω του περιβόητου Κράτους που δεν έχει λέει τώρα λεφτά για να τους χορηγήσει....Σε τέτοιους καιρούς την πληρώνουν οι ... επαγγελματίες.  Χα!  Το σαρακούλι εδώ γελάει σαρκαστικά.... Εσείς λοιπόν, αυτή την ώρα που το σύμπαν καίγεται δεν μπορείτε να βγάλετε Προεδρείο!!  Μπράααααβο!!!
Ο καθείς το μικροσυμφεροντάκι του.  Ο ένας είναι κυβερνητικός ο άλλος είναι της αξιωματικής  ο τρίτος περιμένει να πάμε όλοι μαζί στον Παράδεισο με το προλεταριάτο, ο τρίτος δεν συμμαχεί με κανέναν άλλον, ο άλλος δεν συνεργάζεται με την αριστερά με την δεξιά με το κέντρο με τους απο πάνω με τους από κάτω με τους από δίπλα με τους από μέσα και με τους απέξω....
-Τι να κάνουμε?  Αυτό το υπαρξιακό ερώτημα έθεσε στον εαυτό του και ο Λένιν και το απάντησε όμως αυτός!  Προτείνω, λέει το σαράκι, αν δεν σας αρέσει το απλό και αυτονόητο όπου κάθε παράταξη εκπροσωπείται κατά τις δυνάμεις της, να πάτε να το θέσετε στην ΠΛΑΤΕΙΑ.... Εκεί λύνονται όλα. Στην Αρχαία Αγορά , συνάδελφοι.... Απο την Ακαδημίας στην Πλατεία Συντάγματος είναι δυο μέτρα δρόμος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου