Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Εκλογικό μουρμουρητό!!!!!

Το σαρακούλι εύχεται σε όλους τους υποψηφίους και κυρίως στους συναδέλφους του δημοσιογράφους που λόγω ανεργίας αποφάσισαν να βγούν στην πολιτική μιας και είναι πιο προσοδοφόρο επάγγελμα, καλή επιτυχία και καλό κατευόδιο!!!
Λέει οτι δύσκολα θα αποφύγουν όλοι, και οι δικοί του, να καούν μια για πάντα!  Πως, λέει το σαράκι, πως μωρέ θα μας βγάλετε απ' το τέλμα χιλιοδιαβρωμένοι από μουχλιασμένες και αποδυναμωμένες συντηρητικούρες? 
Παιδιά χόλντ ον!  Θέλετε γραμμή για να καταλάβετε που πάνε τα τέσσερα!  Τι είναι μωρέ η πολιτική? Άντε βγαίνω στη σκηνή για να πω το ποιηματάκι μου?  Έρμε Τσίπρα!  Τι παιδάκι κι αυτό?  Μακάρι νάχε στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής οικονομίας για να καταλαβαίνει τι λέει. Μην ακούς αυτά που σου γράφουν φωνάζει το σαράκι! Θα μετανοήσεις αργότερα!  Θα σκέφτεσαι τι έλεγες και θα χτυπάς το κεφαλάκι στον τοίχο, Υψηλότατο μικρό. 
Ήρθε κι η Μαντάμ Σουσού να κάνει επανάσταση!  Θέλει άλλους ανθρώπους ο σοσιαλισμός!  Αυτούς που τώρα υποφέρουν, γιατί δεν ήθελαν να πουλάνε την ψήφο τους...!!! 
Να μη σας δω στο δρόμο την επόμενη ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου