Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Το σαράκι, το χαράτσι της ΔΕΗ και οι αρχαίοι του πρόγονοι τα αρχαία σαράκια!




Τo σαρακούλι πρωί πρωί στήθηκε μπροστά στην τηλεόραση και βλέπει αυτή τη φαρσοκωμωδία με το χαράτσι της ΔΕΗ. Χτυπιέται στο πάτωμα και γελάει και κλαίει γιατι φαντάζεαι εκατομμύρια συνταξιούχους και ανέργους  να στέονται στην ουρά για να περάσουν απο τριμελή επιτροπή.για να απδειξουν το αυτονόητο οτι ειναι άνεργοι και γέροι και συνταξιούχοι και δεν εχουν λεφτά για χαράτσια,,,, 

Σκέφτεται η πολιτεία μου λέει το ζωύφιο.τι θα τ ους κάνω αφού είναι άνεργοι και συνταξιουχοι και δεν έχουν δουλειά ν απασχολούνται αντί να κάθονται και να τεμπελιάζουν θα τους βρώ μιαν απασχόληση γιατί αργία μήτηρ πάσης κακίας... Μπορεί και ν αρχίσουν να τους περνάνε απ το μυαλό τίποτα περίεργες ιδέες.... Φτιάξε λοιπόν ουρές...Εκτός αυτού -μου λέει το σαράκι σκασμένο στα γέλια-   οτι λέει και καλά η πολιτεία-απο πού διάολε θα τα πάρω αυτά τα λεφτά τα ρημάδια για να τους πληρώσω τις συντάξεις τους και τα επιδόματα ανεργίας τους?  Απ' αυτούς δεν πρέπει να τα πάρω? Θα τα πάρω λοιπόν απ αυτούς και σ αυτούς θα τα ξαναδώσω.... Τι θα τα κάνει τα λεφτά το κράτος? Θα τα βάλει σε λογαριασμό στην Ελβετία? Δώστε τα τώρα και μετά θα σας τα ξαναγυρίσουμε...  Λέει το κράτος και το σαράκι χτυπιέται κάτω και σπαρταράει απ τα γέλια αλλά τα ματάκια τους βουρκώνουν ....Σκουπίζεται και μου λέει σοβαρά... Εκεί κάτω απ τις καρέκλες της τριμερούς επιτροπής θα πάω και θα κρυφτώ για να ακούω τις ιστορίες των συμπολιτών μας που θα προσπαθούν να πείσουν το κράτος οτι είναι φτωχοί... Και είδα κι ένα διευθυντή Εφορίας που έλεγε οτι φαίνονται οι αναξιοπαθούντες και δεν χρειάζονται πολλά πολλά .... Θα τους κοιτάνε λοιπόν τους ανθρώπους και θα ψάχνουν τις ετικέτες των ρουχων.. Τι  μάρκα  φοράς εσύ??? Α. έχεις λεφτά για επώνυμα?  Πλήρωνε χαράτσι..  Ααααχχχχ κι εγώ που νόμιζα πως μπήκα στην Ευρώπη!! 
Σε ποιά Ευρώπη μπήκες σαρακούλι μου?  Μπήκες σε μια ζώνη ελεύθερης μετακίνησης εργαζομένων και εμπορευμάτων αυτό δεν είναι χώρα.... Προϋποθέτει να έχεις εργαζομένους και προϊόντα να τα μετακινήσεις για να οφεληθείς απ αυτήν. κι εσύ δεν είχες βρέ κουτό.... Πού το μόνο σου πλεονέκτημα τα τελευταία 1000 χρόνια είναι οι αρχαίοι σου πρόγονοι,,,, Αρχαία σαράκια.., Άντε και καλά Χριτούγεννα πουλάκι μου... Χαζοσάρακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου