Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΩΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΕΚΟΎΣ !! Έλληνες!!!

ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΗ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΒΙΡΟΥΝ
Λέει το ζωύφιο  ότι όλα αυτά που γίνονται και πλήττουν τους απλούς ανθρώπους δεν είναι σωστά γι' αυτούς και δεν πρέπει να τα αποδεχονται παθητικά.  Τους λέει λοιπόν:

Μην αποδέχεστε το μνημόνιο σαν να είναι μοιραίο!  Μη δέχεστε μειώσεις μισθών.  Μη δέχεστε να υπβιβάζεται το επίπεδο της ζωής κα των προσδοκιών σας!  ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.  Μην τους άκούτε!   ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.   Τα φάγανε!   ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!  
ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.  ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΟΣ!!
Ειχαμε πάντα πολύ μικρότερους μισθούς απο τους υπόλοιπους Ευρωπαιους το ξεχάσατε?.  Δουλεύαμε πάντα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.  Μην έχετε τύψεις για το μικρό σας εξοχικό ή για το δεύερο αυτοκίνητο μην αυτομαστιγώνεστε!!!!    Δεν είναι κακό που πολύ μετά τον Β΄Παγκόσμιο  Πόλεμο  λάδωσε τ' αντεράκι μας και νιώσαμε οτι μπόρούμε να κοιτάμε λίγο πιο πέρα απο κει που φτάνει ο ίσκιος μας.    Μην έχετε τύψεις επειδή ξέρατε να δουλεύετε πολύ  να ονειρεύεστε πολύ και να διασκεδάζετε πολύ!! Αυτό σας σώζει.  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ!     ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ... ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.!!!  Αυτοί που τα πήραν... ΜΗΝ δέχεστε να τα πληρωσετε εσείς.   ΜΗΝ δέχεστε να σας μαστιγώνουν τα δελτία ειδήσεων.  Προβάλλουν τη δική τους πραγματικότητα. Οργανωθείτε και απαιτήστε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου