Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κανένας άλλος Έλληνας να μην αυτοκτονήσει!



Το σαράκι είναι συγκλονισμένο!  Αυτός ο άνρωπος που έδωσε τέρμα στη ζωή του στοίχιωσε τον ύπνο του απόψε!  Αυτός ο άνθρωπος μου λέει, είχε συγγενείς, παιδιά κι εγγόνια έτσι?  Κι ένοιωθε τόσο υπεύθυνος για αυτά!!  
Αυτοί που μας κυβερνούν δεν νοιώθουν καθόλου υπεύθυνοι για όλα όσα έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν σε μας και στις επόμενες γενιές?    Ο Πάγκαλος που μας είπε οτι μαζί τα φάγαμε κυκλοφορεί ακόμη στους δρόμους?  Κι  ο άλλος ο Μπεγλίτης που είπε -και δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμην- οτι ο αυτοχειρας  τάφαγε αυτός ή τα παιδιά του ή κι όλοι μαζί!!! Ντροπή σας!  Να μπειτε σ ένα καράβι και να φύγετε!  Να πάτε αλλού! Άλλους να σώσετε...  Το σαράκι φωνάζει πως πρέπει να τους δημεύσουμε τις περιουσίες που έκαναν τόσα χρόνια για να καλύψουμε το έλλειμμα, αλλά ποιός το ακούει??? Του λένε είσαι εξτρεμιστικο ζωύφιο.
 Ως πότε θα ανεχόμαστε όλα αυτά τα ντροπιαστικά πράγματα? Άνθρωποι πέφτουν απο τα μπαλκόνια, άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν άλλο και θυσιάζουν τις ζωές τους στο βωμό μιας κρίσης που τους φορέθηκε για να πλουτίζουν κάποιοι! 

Όχι!   Δεν πρέπει να αυτοκτονήσει κανέας άλλος Έλληνας!  Να τους πετάξουμε στη θάλασσα πρέπει!  Μην αφήσουμε να θυσιαστεί κανένας άλλος άνθρωπος, μια γροθιά να γίνουμε και να  τους διώξουτμε για πάντα!.